umairahpun nak gosip jugak

umairahpun nak gosip jugak

salam perkenalan

salam perkenalan

CE KLIK...CE KLIK KAT SINI ADA APA YEK....

04 February 2010

REUNion SeduNIA SMKAB

25/12/2009 aku and suami aku bercadang nak buat reunion SMKAB.... alhamdulilah tercapai juga hasrat kitaorang... biasalah yang jadi kepala suami aku, pembantu mestilah aku...huhuhu.... masa nak uruskan tu.... macam2 hal and macam2 rintangan. tapi kitaorang cekalkan hati dengan bantuan kawan2 like RABEK,INTAN,MAS... thanks guys dengan bantuan korang....

so korang enjoy2lah tengok gambar2 poyo kitaorang hehuha...layan.... zassssss

timah,aku,uteh

mala with boyfriend

rabek,mas,zariss

we are the champion

umairah and auntie zurai... sempat mintak air auntie zurai...

apa.... tengok2

i miss u all

makan time

kawanku satu kelas timah and uteh

sedap..

yati and anak bujangnyer

maka pada 25/12/2009 terciptalah reunion yang dirancang secara mengejut... maka bergabunglah budak2 kelas aku and budak2 kelas suamiku... insyaallah tahun 2010 akan aku and suamiku rancangkan sesuatu yang lagi gempak... adiosssssssss

No comments: