umairahpun nak gosip jugak

umairahpun nak gosip jugak

salam perkenalan

salam perkenalan

CE KLIK...CE KLIK KAT SINI ADA APA YEK....

03 March 2010

my birthday party

1 MAC 2010 genaplah umor aku 26 tahun... arghhh dah semakin muda nampak gayanyer aku ni.... 28/2/2010 family mertua aku dah sambut awal birthday aku.... esok pi keja 1 MAC 2010 kengkawan lak sambut birthday aku... terharu sangat2... kak iela and dayah sambut birthday aku dengan membelikan aku sebiji kek yang comel and kiut macam aku... huhuhu... happynyer... teringat masa di rumah sewa dulu... setiap hari jadi sambut and wish kat budak2 umah... rasa macam terkejut sangat bila kak iela and dayah beli kek... dahlah baru bangun tidur... thanks guys.... i like this birthday party..huhuhuhahahaha...

sambutan birthday yang dihadiri oleh nanad, nurul, kak tie and kak ziela.... dengan bernyanyi lagu negaraku... hehehe...

happy birthday to me...
allah selamatkan aku...
selamat hari jadi...

makan ayam KFC kak iela belanja... sapelah yang dajal snap muka tengah makan ni..
tak perlu sopan sangat makan nanti tak kenyang
kak hari jadi hadiah dari kak iela and dayah... thanks guys
comelnyer....
bangun tidur je.. dapat kek... yahooo...senyum....
with pembantu rumah saya... hehehehehehehe... nanti kena lempang tau
kenapa akak tengok kek saya... nak kena potong? 
ye ke?
anak rashid, anak marjom and anak yakult.. opsss yaakub..
sesi berkhatan... memotong kek..

2 comments:

Siti Fazilah said...

sebenarnye nak beli kek yg lg besar..tp oleh krn gaji lambat lg kan beli jer sekadar termampu..sedap kan..kan kan..

hepi besday ye..
semoga ceria seceria mentari,cantik seindah pelangi

Yatie Ahmad said...

yeyeye...selamat ari tue..uhuk3!!!