umairahpun nak gosip jugak

umairahpun nak gosip jugak

salam perkenalan

salam perkenalan

CE KLIK...CE KLIK KAT SINI ADA APA YEK....

28 April 2010

Party Birthday My Hubby Chubby

(Isnin) genap suamiku 26 tahun... dah besar panjang anak wak mohamad... semoga panjang umur, murah rejeki,ditetapkan iman dan sentiasa handsome kehkehkeh....


sambutan party hanya dilakukan dirumah kerana aku ingin mencuba resepi yang diberikan oleh kak yati and suaminya.... Spagetti menggunakan daging burger... nasib suami aku cakap sedap...kalau tak aku suruh basuh periuk...hehehe..

aku berpakat with cik mairah buat kejutan untuk ayahnya yang tercinta... sampai je ayah dirumah aku terus tutup mata dia pakai kain...padan muka.!!

 
cik mairah jadi pengapit ayah

"Happy birthday to my hubby"

cik mairah bersama ayah yang diraikan

makanan kami malam ini... candle light dinner gitu...
orang dewasa menggunakan pinggan kaca manakala kanak-kanak bawah 2 tahun menggunakan pinggan plastik..

habis dah...

cik mairah bukan buat isyarat lucah ye... itu isyarat "peace"

with love..

Ummi harap ayah tabah mengharungi dugaan hidup ini, sentiasa dimurahkan rezeki yang baik-baik... insyaallah.... ummi and mairah terlalu-lalu sayangkan ayah...
we love u like tempeh..

No comments: