umairahpun nak gosip jugak

umairahpun nak gosip jugak

salam perkenalan

salam perkenalan

CE KLIK...CE KLIK KAT SINI ADA APA YEK....

14 May 2010

sepemergian ummi ke kursus

10-12 mei 2010 ummi telah meninggalkan ayah with cik mairah kerana mengikuti kursus di KL selama 3 hari 2 malam... tapi setiap malam call ler en ayah and cik mairah tu..lepaskan windu....

hari pertama datang kursus ummi yang demam... demam rindu... tapi ayah and cik mairah steady je... ummi yang terlebih rindu..ngade-ngade je...

hari ketiga ummi balik... ayah amik dari umah kawan and terus amik cik mairah dari umah pengasuh... cik mairah terus menangis peluk ummi..oh! ummi terharu cik mairah rindu ye.... pelukan yang tak mahu lepas...sian anak ummi...

sampai rumah...cik mairah seronok sangat...jerit-jerit..menyanyi... asik peluk and cium ummi je... en ayah sungguh jealous... tapi ummi bangga dengan ayah... ayah pandai dan boleh harap untuk jaga cik mairah... ummi sayang sangat kat ayah... terima kasih sebab bertanggungjawab... ummi yakin ayah boleh buat... sekarang ayah dah buktikan... ayah pandai...ayah best in the world.


ne ummi yah?
ye..ye...ummi nak balik...
emmm....ummi tak balik-balik lagi ke?

mana ummi umairah..isk..isk..isk..

No comments: