umairahpun nak gosip jugak

umairahpun nak gosip jugak

salam perkenalan

salam perkenalan

CE KLIK...CE KLIK KAT SINI ADA APA YEK....

28 June 2010

Maafkan Ummi And Ayah Sayang...

Khamis 24/6/2010 - 26/6/2010 cik mairah kena tahan wad sebab muntah2 and cirit birit... luluhnya hati aku tengok dia yg tak bermaya...tak aktif ...tak kepoh...tak banyak loya buruk seperti selalu.... duduk dalam Hospital Kajang yang low class ni menguji rasa kesabaran aku... dengan servis yang lambat sewaktu di bilik kecemasan... anak aku dah macam orang pengsanpun diaorang buat2 tak nampak... kenapalah kenangan yang sudah lama terjadi kembali... kali ni dah 2 kali cik mairah masuk wad Hospital Kajang... yg pertama sebab jangkitan kuman di paru2 waktu umur dia 3 bulan..... sekarang lain pulak sakitnya... ya allah... tabahkanlah aku dan suami aku hadapi dugaan ini... mungkin ini peringatan dan ujian untuk kami...

hari pertama masuk wad...lemah...panggil namapun tak nak menyahut

hari kedua masuk wad

hari ketiga masuk wad...badan lemah lagi..tidur sepanjang hari

dahlah minggu lepas gak aku berkursus... bila cik mairah jadi macam ni..aku jadi berat hati nak teruskan kursus tu.... cik mairah lagi penting dari segalanya... aku tak sanggup tengok dia terlantar di katil hospital dengan jarum tercucuk ditangan...mendengar rengekan dia menahan sakit... ya allah... hari2 yang menduga ketabahanku.... ingat dah keluar hospital cik mairah dah ok tapi......still sama..hilang semangat, tak nak main...tak nak bercakap... aku nak cik mairah yang dahulu... 




cepatlah sembuh sayang... ummi dan ayah tak sabar nak dengar celoteh mairah lagi... kami rindu Nur Hannah Umairah yang sihat... ummi senantiasa doakan anak ummi cepat sembuh


GAMBAR MASA MAIRAH UMUR 3 BULAN MASUK WAD HOSPITAL KAJANG....




kawan2 doakan cik mairah ummi ni cepat sembuh ye.... minggu ni ummi tak ada semangat nak buat apa2

No comments: