umairahpun nak gosip jugak

umairahpun nak gosip jugak

salam perkenalan

salam perkenalan

CE KLIK...CE KLIK KAT SINI ADA APA YEK....

01 October 2010

tak tentu arah

open house oh open house.. nak habis bulan syawal ni banyak pulak open house... open house bahagian dah tamat dan selesai, open house kementerian pun dah selesai.. maka bulan syawal ni badan makin montel2 sebab tak sempat nak puasa 6, entah bila aku nak buat ni...ishish.. 


Open house Bahagian TW
puteri-puteri gunung ledang sedang bersantap setelah penat membasuh baju di tepi parit
pertandingan kira semut atas meja
makan berdiri bila dah penat duduk
gengster kampung jering... yang paling kecik tu ketua..hikhikhik

Open house Kementerian di INFRA
nurul: Ahmad jomlah kita naik motor ni
Ahmad: apak gilak ko..aku endak ada lesen, mau matik kah kitak. (ye ke...ada bunyi2 mcm sleng sabah tak hihih)
3 versi.. versi anak dara(lela) versi emak ada anak dara(aku) versi mak dara pregnant(kak tie)
kamilah geng..geng..geng bas sekolah..
kat mana2 ada kami... popularlah katakan..
kami juga... gambar ni comey..aku suka..semua manusia dalam pic ni comey dan santek2 belaka...hikhikhik
tak tentu arah

No comments: