umairahpun nak gosip jugak

umairahpun nak gosip jugak

salam perkenalan

salam perkenalan

CE KLIK...CE KLIK KAT SINI ADA APA YEK....

13 October 2010

tima tacih

aku just nak ucapkan thanks a lot kat si nurul coz sudi menemankan aku with cik mairah pabila ketiadaan suamiku dirumah..
cik mairahpun enjoy ada kawan sebab acik nurul pandai layan... taklah sangat cik mairah mengingat pada ayah... if nurul tak ada maybe cik mairah berkelana mengingatkan ayah... 

tapi kesian gak nurul kena buli cik mairah je... cik mairah tu mulut bising, loya buruk, main ganas2 abis nurul kena belasah...nasib nurul sabor heeeee


thanks ye dik... sorry kacau hari2 bujang anda...



No comments: