umairahpun nak gosip jugak

umairahpun nak gosip jugak

salam perkenalan

salam perkenalan

CE KLIK...CE KLIK KAT SINI ADA APA YEK....

27 February 2011

PEDAS DAN PANAS

mesti korang tak faham kan... heeeee, hari sabtu lepas en. suami ajak aku pi Wet World Air Panas kat Pedas, soromban... pergi dalam pukul 10.00 pg sampai dalam pukul 11.00 pg. sampai sana pun dah tengahari, apa lagi aku and the gengs (en. suami, adik ipar aku si gg and ijat and cik mairah berendam sampai ireng(hitam)... cik mairah macam pergi sauna.. badan berbekas.... termasuklah ummi and ayahnyer...

panas sungguh waktu tu.. akupun macam dah tak larat nak berenang...berenang? aku berenang? haahaha kirim salam... aku cuma berenang dengan bantuan pelampung cik mairah... setakat rendam kepala lepas naik kepala semula tu bolehlah. cik mairah lagi hebat berenang dari aku... uiksss seram aku... tapi budak lelaki 3 orang tu bukan main ligat lagi main renang2.. siap belajar berenang macam anjing lah... berenang ketepilah...berenang kataklah.. macam2..aku yang naik giler tengok gelagat diaorang.

aku tak lah tangkap gambar sebab akupun pi main air juga.. tak sempat nak snap2..posing2 macam model majalah mangga... sorry tak ada gambar... juru kamera pun terjun gak dalam itu air...

next time aku nak jelajah tempat lain pulak... mesti banyak lagi tempat best2..

2 comments:

SuTeRa said...

macam best je kak tempat tu...

stokinbusuk said...

tak bestlah... rasanyer lagi best wet world air keroh melaka... cubalah pi sana