umairahpun nak gosip jugak

umairahpun nak gosip jugak

salam perkenalan

salam perkenalan

CE KLIK...CE KLIK KAT SINI ADA APA YEK....

18 March 2011

'berkhidmat for TW'

'berkhidmat for TW' itulah selogan kami tatakala dikerah untuk hadir ke opis sabtu and ahad... perghhhh rasa nak tercabut pinggang tatakala menatap helaian surat dan kulit2 fail yang harus dilupus... maka gadis2 jelita bertemankan abang macho iaitu CC kami hadir dengan jayanyer memberi khidmat yang cemerlang untuk TW menyelesaikan masalah fail...


al kisah.. setelah penat mengkaji dan menyelidik fail maka gadis jelita ni bertaburan tertidur kerana kepenatan.. mmmmm... kesian kami... isk..isk..
 sampai pengsan nanad mengangkat fail... pengsan sebab fail ke pengsan sebab bau kentut.. huhuhu

 dalam kotak2 ni ada hadiah cabutan bertuah... hadiah nyer ialah fail2 

 ewah... puan rozilah siap joget zapin nak serahkan fail pada nanad.. maka nanad pun tunjukkan bakat menyambut fail dengan gaya dikir barat...chakpong..chakpong..

 tengah sibuk2 tulis senarai je tetiba ada bidadari dari kayangan datang memberi sokongan moral.. aku apa lagi conteng muka dia buat tahi lalat kat bawah dagu.. mak dia tak nampak tak pe..hehehe

 penat duduk lantai kitaorang duduk atas meja lak.. nasib siling tu tinggi kalau tak dah lama aku duduk atas siling.. stress punya pasal..
aku: pakkal semua ni harta kerajaan ikutkan hati teman, teman nak bakor je fail2 ni..
nanad: buat gapo kita bakor fail2 ni.. kan lebih afdol kita bakor je opis ni.. 

 kak zila: dok sah gaduh2 kita tak payah bakor minatang ni, apa kata kita berenti je kerja..kita jadi pelakon pulak untuk watak hantu kak limah siri 2..tak gitu semua..
aku&nanad: nampak sangat menipu... 

 ini lagi hebat ni... mencemar duli tu... siap duduk kerusi bos.. 
buat kerja ke.. tulis surat cinta kat abang... gaya macam orang kerja kat bank.. penuh dengan buku2 hutang... ada gayalah kak..

 tangan budak meroyan sebab mata dah separa juling tengok fail..sabar dik..sabar..
uishhh... ada kasut cinderalela lagi tu.. siapa yang empunya..

ni anak tokey yang tomey... datang melawat kami dan menyampaikan maklumat kalau2 ada yang curi tulang.. tapi rasanyer mak dia yang banyak curi tulang kehkehkeh

3 comments:

Siti said...

haips!!! udah le conteng muke anak dare teman..kamu mengate pulak teman ini ye..

SuTeRa said...

hahahaha...nampak sangat menipu....
minggu ni kita snap apa lagi yang terjadi...awok dah malu tgk gambo2 awok yg comel2 ni...hahaha

Jilah said...

ops... tukang tangkap gambo dah marah...