umairahpun nak gosip jugak

umairahpun nak gosip jugak

salam perkenalan

salam perkenalan

CE KLIK...CE KLIK KAT SINI ADA APA YEK....

03 June 2011

Penat woooooo

lepas balik dari family day tu... esok nyer (isnin) aku kena pi Kursus kat Pangkor, Perak... penat family day tak hilang lagi, muka berbelangpun tak pudar2 lagi..kena pulak pi Teluk Dalam Resort...memang berteluk aku dibuatnyer... biasalah kat pulaukan panas... makin bertambah2 gelap kulit aku... lupa nak bawak kelorok... mak aku dulu cakap kalau nak putihkan kulit pakai je kelorok peluntur baju tu.. gerenti kulit putih... 
biasalah..pi kursus ni aku gasak mengantuk je, apa yang penceramah cakap semua aku setuju je..iyelah kepala asik terhangguk2 je... bila buat latihan gelabah tak tahu apa2... heeee nasib group aku orang senior jadi aku cuma dengar je... Kursus selama 4 hari tu fikiran melayang2 terkenang kat hamba allah yang dua orang di rumah tu:
#
#
#
#
#
#
#
#
sape lagi kalau bukan pujaan hati ni..

tapi sedih ner bila en. suami cakap cik mairah tak rindu kat aku langsung, tak tanya akupun masa tidur... aku callpun dia siap gelak2 tak peduli kat aku... sebak hati ni.. what everlah cik mairah... nak story banyakpun tak guna pasal aku pi pangkor ni...bukan apa..cuma pi kursus jerpun tak pi berjalan2pun.. nak tangkap gambar lawa2 tapi handphone tak canggih beb... dapatlah gambor yg hodoh2 ni.. wikiki

sampai jeti sudah... yang baju putih tu bukan aku... entah kenapa aku terambik gambar dia ..
jeti tunggu feri nak pi pulau..oooooooooooo
van yang membawa kami ke rumah penginapan...
pergh... ketibaan disambut dengan nyanyian ala2 mexico
jeti menuju ke rumah penginapan
kelas bermula dah... masuk kelas je mata aku jadi berat... abis kelas je aku jadi sihat pulak..pelik..pelik
buku noktah yang PSM sediakan..
nota yang pertama dan terakhir aku catitkan dalam buku ini sebab...
*
*
*
*
*
*:)
aku nak conteng2 benda lain pulak..
aku lukis piala
aku lukis ikon jangan buang sampah merata2
lebuhraya PLUS
dan juga gambor entah sape2 aku buat..

so aku dah malas nak pi kursus, MALAS

2 comments:

yatie ahmad said...

haha sok xyah gi kursus lg membazir masa yo

Jilah said...

ni kursus aset ke kelas lukisan?